• Vacature hoofdtrainer 2024-2025

 •  VACATURE HOOFDTRAINER

  Voor het voetbalseizoen 2024/'25 is DES Swalmen op zoek naar een ambitieuze trainer voor het 1e selectie-elftal. Ben jij die gedreven voetbaltrainer met passie voor het spel en de ambitie om een leergierig team te coachen?

  Jouw uitdaging
  Als (eventueel beginnende) voetbaltrainer krijg je bij DES Swalmen de kans om leiding te geven aan een leergierige selectie. Dit doe je samen met je teammanager en de trainer/coach van het tweede elftal. DES Swalmen-1 komt momenteel uit in de 4e klasse D

  Jouw taken zijn het geven van trainingen op dinsdag- en donderdagavond, evenals het coachen van ons 1team op zondag. We zijn op zoek naar een trainer die bewust zoekt naar de verantwoordelijkheid om het elftal zowel tactisch als mentaal te ontwikkelen, de individuele speler niet uit het oog verliest, en vooral met een groepsvormingsproces in staat is om een positieve en stimulerende sfeer te creëren.

  Takenpakket
  - Verzorgt twee keer per week (dinsdag- en donderdagavond) de training;
  - Begeleiding, aansturing en coaching van het eerste elftal tijdens wedstrijden.

  Eisen
  - Beschikt over geldig diploma (minimaal UEFA C, bij voorkeur UEFA B);
  - Resultaatgericht, maar wel met ontwikkeling van de spelers en team als hoofdzaak;
  - Kennis van trainingsopbouw;
  - Heeft goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  - Heeft waarden en normen hoog in het vaandel staan.

  De nieuwe is representatief in de zin van voorkomen, maar ook in de communicatie met andere mensen binnen en rondom onze vereniging. Een trainer die past bij de vereniging, waarbij ook een tweede elftal en onder 19 belangrijk zijn. 

  Interesse?
  Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving en heb je interesse, dan ontvangen wij graag een mail met motivatie via: secretaris@desswalmen.nl. Voor eventuele vragen kan er contact opgenomen worden via telefoonnummer 06-45943039