• Trainer DES 1, Tom Oosterbaan, verlaat DES

 • Onze trainer van de selectie, Tom Oosterbaan, heeft aangegeven dat hij na een periode van 3 jaar, aan het einde van dit seizoen onze club gaat verlaten. De club en spelers nemen niet alleen afscheid van een gedreven, enthousiaste trainer, maar ook van een fijn mens. Ook de  teammanager Har Nieskes heeft aangegeven dat hij er mee stopt. Het bestuur gaat op zoek naar een nieuwe trainer, alsook naar een opvolger voor Har.

  Het bestuur

  Onderstaand een bericht van Tom Oosterbaan aan de sportvrienden van DES Swalmen.

  ***
  Beste sportvrienden van DES Swalmen,

  Met een mix van emoties neem ik aan het eind van dit seizoen na 3 onvergetelijke jaren afscheid van deze geweldige club. Ik heb in deze 3 jaar hechte banden, vriendschappen en herinneringen opgebouwd die ik voor altijd zal koesteren.

  Jullie hebben mij de kans gegeven om op jonge leeftijd aan mijn carrière als voetbaltrainer te mogen starten op de amateurvelden. Ik ga mijn carrière nieuw leven inblazen door een vervolgstap te maken naar een nieuwe voetbalvereniging, namelijk RKSVN.
  mijn oprechte dank gaat uit naar de spelers, stafleden, bestuursleden en trouwe fans die deze reis zo speciaal hebben gemaakt. Ik zal voor altijd een speciaal gevoel houden bij DES Swalmen.

  Hoewel ik afscheid neem van mijn rol als trainer, draag ik de warmte van deze club altijd met me mee. Ik kijk uit naar de voortzetting van jullie succesverhaal en koester de hoop dat onze paden elkaar in de toekomst opnieuw zullen kruisen.

  Uiteraard gaan we komend halfjaar als groep het seizoen zo goed mogelijk afsluiten en gaan we ervoor om onze gestelde doelen te behalen.

  Dank jullie wel voor alles.

  Tom Oosterbaan

  ***