• Onthulling Thijs & Wilma tribune

 • Voor het aanbieden van een plaquette en het inmiddels bekende defilé van 10 juli j.l. had het bestuur al besloten om voor de oud uitbaters van ons clublokaal een blijvende herinnering aan te bieden. Na 47 jaar klaar gestaan te hebben voor de Swalmer gemeenschap en de spelers van DES in het bijzonder hadden ze dit zeer verdiend.

  Op 2 oktober was het dan zover, Thijs en Wilma werden ontvangen op de Bosberg en met een kop koffie en een stuk vlaai werden er nog herinneringen opgehaald. Tevens werd door het bestuur een fotolijst met daarin een shirt met het logo van ons clublokaal aangeboden. Gezien de grootte van de lijst hebben beide besloten om deze aan DES te schenken. De list krijgt ongetwijfeld een mooie plek in onze gebouw.

  Even voor de aanvang van de eerste thuiswedstrijd werden beide verzocht om mee te lopen naar de tribune. Scheidsrechter, trainers en spelers waren allemaal geinformeerd. Na een korte toespraak van de voorzitter Frans Backus werden beide verzocht om aan een touw te trekken en zou kwam er een mooi bord tevoorschijn met als opschrift Thijs en Wilma tribune.
  Zo maken ze voor toekomst deel uit van de historie van DES Swalmen.

 • Swalmen,  6 okt. 2022

  Bestuur en leden Des Swalmen.

  Tijden de eerste thuiswedstrijd van Swalmen 1 op 2 okt. werden wij door jullie uitgenodigd om aanwezig te zijn op het Sportpark De Bosberg.

  Na ontvangst door Voorzitter Frans Backus en enkele bestuursleden werden wij naar de bestuurskamer geloodst, waar wij ontvangen werden met koffie en vlaai.

  Een raamwerk met een Des shirt nr. 16 werd ons overhandigd en zal een plaats krijgen in de kantine of de bestuurskamer.

  Om kwart over 2 werden wij verzocht om naar het hoofdveld te gaan waar het eerste team van Des en hun tegenstander van die dag, vv Bevo, paraat stonden in afwachting van de speech van de voorzitter.

  Hij memoreerde de decennialange samenwerking van Des Swalmen en het Clublokaal Thijs en Wilma.

  Als Clublokaal hebben wij vele hoogtepunten van Des mee mogen maken en wensen dit voor de toekomst van voetbalvereniging Des evenzo.

  Tijdens de speech werden wij verrast door de onthulling van de nieuwe naam voor de tribune.

  De “Thijs en Wilma Tribune.”

  Een grote eer die ons toekomt, en wij danken via deze brief Bestuur en leden van Des Swalmen voor deze mooie geste.

  Moge het jullie allen goed gaan.

   

  Met een sportieve groet,

  Thijs en Wilma.