• Niet één, niet twee, maar drie talenten uit onze jeugdafdeling maken komend seizoen definitief de overstap naar de jeugdopleiding van VVV-Venlo. Na een maandenlange periode van stage lopen maken per 1 juli 2021 Jitse, Marin en Wisse definitief de overstap naar VVV-Venlo. Zij gaan daar voetballen in het team JO12 en spelen dan tegen ploegen als Vitesse, NAC en Fortuna Sittard. Een hele uitdaging en een spannende stap voor onze jongens! Voordat ze de overstap maken willen Wisse, Marin en Jitse jullie graag nog wat zeggen.

 • Wisse

  Ik ben in 2017 begonnen bij de bambino’s van DES. Ik vind het echt supervet dat ik in Venlo mag komen voetballen. Het liefst speel ik rechts in de voorhoede zodat ik voorzetten kan geven en goals kan maken. Mijn grote voorbeeld is Lionel Messi.

  Het allerliefst wil ik profvoetballer worden.

  Ik wens mijn team heeft veel succes in het nieuwe seizoen en probeer veel wedstrijden te winnen. Ik ga jullie missen en vooral de gezelligheid en de snoepjes en chips in de kantine.

  Groetjes van Wisse.

 • Jitse

  Vanaf mijn 6de voetbal ik met veel plezier bij DES Swalmen. Voetballen doe ik eigenlijk vanaf het moment dat ik kon lopen, met links!

  Ik heb er altijd van gedroomd om profvoetballer te worden. Ik voetbal daarom elke dag, kijk elke dag voetbal filmpjes en train zo vaak mogelijk met mijn team en met papa en Jelle in de tuin.

  Dat ik nu, na 1 jaar meetrainen op woensdag bij VVV, voor vast bij hun mag gaan voetballen, kan ik nog steeds niet geloven... Ik vind het zo sjiek!

  Mijn droom om profvoetballer te worden komt op deze manier weer een stapje dichterbij. Stel je voor, ik speel over een aantal jaren als linksbenige bij Feyenoord!! Mijn voetbalvoorbeeld is Berghuis, ook linksbenig én speler van Feyenoord. Ik blijf in ieder geval mijn best doen en wie weet waar ik nog allemaal mag gaan voetballen in de toekomst.

  Wel ga ik mijn team natuurlijk missen, maar ik heb met papa en mama afgesproken dat we zorgen dat ik mijn (voetbal)vrienden nog zo vaak mogelijk blijf zien!

  Ik kom natuurlijk ook nog vaak op het DES terrein, want papa, Jelle en natuurlijk mijn nichtje Ize voetballen er ook nog en ik blijf zelf ook lid van DES. Super gezellig om daar in de weekenden met vriendjes rond te rennen en voetballen te kijken.

  Dankjewel voor de super gezellige jaren bij DES en ik hoop dat we ons binnenkort weer zullen zien op het trainingsveld in Swalmen!

  Groetjes Jitse

 • Marin

  Marin begint met voetbal 5 jaar geleden in 2016 bij DES Swalmen.

  Hij was erg blij dat hij de kans kreeg om door te gaan bij VVV Venlo. Echt een groot succes op deze leeftijd van Marin. De favoriete positie is middenveld als Iniesta van de club Barcelona. Maradona, Messi, en Neymar zijn mijn grote voorbeelden. Mijn doel is om in de Champions league te spelen en bij de beste club van de hele wereld te spelen.

  Omdat ik 5 jaar bij DES speel ga ik natuurlijk jullie heel erg missen. Ik wil mijn hele team bedanken voor het delen van al deze tijd samen en speciaal mijn trainers voor de steun en moed die ze me gaven.

  Bedankt! Marin

   

  Trots

  Voor DES Swalmen is het uniek dat we in één seizoen drie spelers mogen afleveren aan een betaald voetbal organisatie. Dit maakt ons trots en is voor ons een bevestiging dat we in onze jeugdafdeling op de goede weg bezig zijn!

  We wensen Marin, Wisse en Jitse heel veel succes in Venlo. Maak jullie dromen waar!