• Nieuwe trainer Eerste elftal DES

 •  

  Hallo! Ik wil me even voorstellen, mijn naam is Tom Oosterbaan. Ik ben woonachtig in Melick. Voetbal is altijd mijn passie geweest. Vanaf mijn 8e jaar ben ik zelf begonnen met voetballen, dit deed ik bij Vesta (nu FC Roerdalen). Enkele jaren later werd mijn interesse in het trainersvak gewekt. Mijn eerste stappen op dit gebied mocht ik eveneens bij Vesta zetten. Vandaaruit heb ik de mooie stappen kunnen en mogen maken binnen VVV-Venlo.

  Bij deze club zal ik komend seizoen de functie van assistent trainer O16 bekleden in combinatie met de functie Coördinator VVV-Venlo Talentenplan Swalmen en als hoofdtrainer van het eerste elftal van DES Swalmen!

  Sinds 2019 ben ik in het bezit van mijn UEFA-C (TC3) diploma. Vanaf komend seizoen (september 2021) ga ik ook starten aan de UEFA-B (TC2) opleiding.

  Ik kijk er naar uit om begin augustus aan de slag te gaan als jullie hoofdtrainer van DES Swalmen. Voor mij een leuke, nieuwe uitdaging en ervaring. Ik hoop net zoals ieder, op een “normaal” seizoen waar we denk ik allemaal naar uitkijken. Ik kijk erg uit om samen te gaan werken met de staf en de spelersgroep.

  Voor nu wens ik iedereen een hele fijne zomerperiode toe!

  Groeten,

  Tom Oosterbaan