• JUNIORENVOETBAL

   Welkom bij DES Swalmen - Jeugdvoetbal

  DES Swalmen is een voetbalvereniging uit Swalmen. Onze voetbalclub heeft rond de 200 jeugdleden. Om kennis te maken met onze vereniging is er altijd de mogelijkheid de vereniging te bezoeken. Doordeweeks zijn er de trainingsavonden (18:00 tot 21:30 uur), op zaterdag zijn de jeugdwedstrijden (08:30 uur tot 17:45 uur). Je kunt de exacte data en tijdstippen nakijken via de app van voetbal.nl.

  Mocht je overwegen te gaan voetballen en lid te worden, dan bieden wij je  3 gratis proeftrainingen aan! Na de proeftrainingen wordt gevraagd of je lid wordt van onze vereniging en bij een positieve reactie wordt het aanmeldingsformulier verder verwerkt.

  Er is een aanmeldformulier voor proeftrainingen en voor definitieve aanmelding. Via het definitieve aanmeldformulier kun je je als nieuw jeugd lid aanmelden. Beide formulieren vind je op deze LINK.

  Vul het formulier volledig in en stuur dit per email naar de ledenadministratie op adres ledenadministratie@desswalmen.nl 

  Voor eventuele vragen over het lidmaatschap kun je ook een email sturen naar dit adres.

  Gedurende het lopende voetbalseizoen instromen is niet altijd mogelijk. Indien dit niet mogelijk is kom je op een wachtlijst te staan. Komt er gedurende het seizoen een plaats vrij, wordt je geplaatst. In veel gevallen start je in het nieuwe seizoen. De hoogte van de contributie vind je op de site onder Lidmaatschap of rechtstreeks via deze LINK.

  Wij nemen zo spoedig mogelijk na ontvangst van het volledig ingevulde aanmeldformulier contact met je op.

   

  Rol ouders/ verzorgers

  Wij verwachten van ouders/verzorgers dat zij belangstelling hebben voor de activiteiten van hun kind(eren). Voetbal is nu eenmaal een teamsport en wij beleven dit graag met elkaar. Dus ook zeker samen met u. Kunt u, zover als het kan, hier rekening mee houden met het maken van afspraken op trainings- en wedstrijddagen? Onze uitgangspunten zijn:

  • Moedig positief aan en respecteer beslissingen van scheidsrechters, trainers/leiders, coördinatoren en bestuursleden van DES Swalmen.
  • Zorg ervoor dat uw kind op de afgesproken tijd aanwezig is bij de trainingen en wedstrijden en andere club gerelateerde activiteiten.
  • Dat uw kind zonder voetbalschoenen en zonder scheenbeschermers niet mag voetballen en niet mag trainen.
  • Blijf tijdens de trainingen en de wedstrijden buiten het speelveld staan (achter de hekken indien aanwezig) zodat iedereen alle ruimte heeft om een bijdrage te leveren aan het sportplezier van onze kinderen.
  • Zorg ervoor dat uw kind een handdoek en schone kleding bij zich heeft zodat hij/zij na iedere training en wedstrijd kan douchen.
  • Bij afwezigheid zorgt u ervoor dat uw kind tijdig afgemeld wordt volgens de gemaakte afspraken met de trainer/leider van het team.
  • Van u wordt verwacht om de wedstrijdkleding van het team, volgens een roulerend schema, te wassen.
  • U rijdt bij uitwedstrijden, volgens een roulerend schema. Wanneer u geen auto heeft spreekt u met de trainer/leider af welke andere taken rondom het team u gaat uitvoeren, zoals extra wasbeurten, vlaggen, bardienst, etc.
  • U mag vanaf de leeftijd van 11 jaar niet meer in de kleedkamer komen om bijvoorbeeld uw kind te helpen met het omkleden, mits op uitdrukkelijk verzoek van de trainer/leider van het team.
  • Vragen of opmerkingen voor de trainer/leider stelt u voor of na de training/wedstrijd. Komt u er samen niet uit laat het dan de coördinator weten.
  • Heeft u interesse om als vrijwilliger bij onze vereniging aan de slag te gaan, laat dit de trainer/leider weten.
  • U voldoet op tijd de contributie of werkt eraan mee dat dit tijdig gebeurd.